Apple oortjes iPhone 5

De nieuwste Apple oortjes voor de iPhone 5

apple oortjes iphone 5We kunnen eigenlijk wel stellen dat je zonder Apple oortjes maar weinig hebt aan je iPhone of iPad. Zonder Apple-oortjes heb je geen muziek tijdens je lange treinreis, kun je niet rustig je spelletje spelen zonder andere mensen te storen en kun je niet heel handig handsfree bellen. Makkelijk voor op de fiets of in de auto.

button-bestel-nuOp Apple-oordopjes.nl kun je eenvoudig je Apple-earpods bestellen voor een vriendelijke prijs. Dat wil echter niet zeggen dat ze onder doen voor de originele oordopjes van Apple.

Onze Apple-oortjes kennen een aantal mooie eigenschappen. Denk aan diepere en rijkere bastonen dan andere Apple-oordopjes, betere bescherming tegen transpiratie en vocht, knoppen om je muziek harder en zachter te zetten en uiteraard kun je met deze handige earpods bellen. Kort samengevat: ons product beschikt over alle eigenschappen die je mag verwachten van een paar Apple-oortjes. Simpel, maar goed.

De Apple-earpods werken op alle iPhones en iPads. Je kan ze natuurlijk ook gewoon gebruiken op je Samsung telefoon, dat is geen enkel probleem. Echter, wanneer je de Apple oortjes  gebruikt op toestellen die niet van Apple zijn, kunnen wij het werken van de volumeknoppen niet garanderen.

De earpods werken dan ook het beste op de nieuwste telefoon in de iPhone familie: de iPhone 5. Deze nieuwe telefoon beschikt over een aantal geweldige functies die tot voor kort nooit op andere telefoons te vinden waren. Denk aan het Retina-Display, een scherm met een waanzinnig hoge resolutie. Je zult je Whatsapp gesprekken nog nooit zo scherp gezien hebben!

Ook de batterijprestaties zijn bij de iPhone 5 sterk verbeterd. Goed nieuws, want dat betekent dat je een stuk langer gebruik kunt maken van je Apple oordopjes. Tot wel 10 uur! We hebben het nog niet eens gehad over de uitstekende camera en het nieuwe besturingssysteem: iOS 6. Wat ons betreft het ideale apparaat voor jouw Apple oortjes.