In ear oordopjes

In ear oordopjes voor je iPod, iPhone, iPad

Als je Apple zegt, zeg je kwaliteit en dat geldt ook voor de earpods. Een iPod  is natuurlijk niet complete zonder in ear oordopjes ofwel de iPhone oordopjes. Deze iPhone oordopjes zijn speciaal ontworpen voor een geweldige geluidsweergave op je iPhone en hierdoor hoor je ook werkelijk elk detail van je muziek. Als je de in ear oordopjes indoet, wordt al het omgevingsgeluid buitengesloten zodat je optimaal van je muziek kunt genieten. Het beroemde ontwerp is gebaseerd op geometrie en het hebben van extra draagcomfort. Hierdoor zijn deze oordopjes voor veel mensen prettiger te dragen omdat de oordopjes beter passen in het oor en de geluidsgolven op een natuurlijke manier verdelen.

Kwaliteit van de in ear oordopjes voor Apple

De oordopjes zijn op een manier gebouwd dat er heel weinig kwaliteit van de muziek verloren gaat en dat je zoveel mogelijk tonen kunt ontvangen. In die zin kunnen deze i-Phone dopjes zich makkelijk meten met de duurdere hoofdtelefoons, die op de markt zijn.
De sterke punten van de i-Phone oordopjes zijn:
• Ze zijn ontworpen door Apple, met alle hoogwaardige materialen die we gewend zijn van ze.
• Deze oordopjes hebben diepere en rijkere bastonen.
• Ze bieden een goede bescherming tegen transpiratie en water, wat vooral handig is bij het sporten.
• Het afspelen van muziek en video kun je heel gemakkelijk regelen.
• Gesprekken beantwoorden en beëindigen is een fluitje van een cent.

De afstandsbediening en microfoon van de in ear oordopjes worden ondersteund door alle modellen iPod, iPhone en iPad (niet alle modellen ondersteunen de volumeregeling). De audio wordt wordt daarentegen ondersteund door alle iPod-modellen.

De i-Phone oordopjes zijn verkrijgbaar in acht opvallende trendy kleuren: zwart, wit, blauw, groen, paars, roze, rood en oranje. En … voor deze geweldige oordopjes is er ook een iPod kabelhouder zodat je snoertjes nooit meer in de war raken. De kabelhouder is verkrijgbaar als een groene poes of een roze muis. Wie wil dat nou niet?